Om Oss

Stålbergs Fönster & Montage AB är kraften av två bolag som har sammansatts för att expandera och på så sätt utöka sin verksamhet i delar av södra Sverige som tidigare inte varit möjligt. Vi har fler medarbetare med kunskaper som gör att vi växer som företag och personer.

Vårt företag bildades för att fortsätta expansionen av ett tidigare enmans bolag och har ett fokus på att sälja och montera enkla energismarta lösningar inom byggbranschen.
Vårt företag specialiserar sig främst på fönster, dörrar, inglasade uterum, takvård samt mindre byggnationer.
Vi vill ge våra kunder möjlighet att få bra kvalitativa produkter monterat och färdigt till attraktiva
priser.

Vår vision är att leverera högsta kvalité på vårt arbete till ett lägre
pris än våra konkurrenter. Med kvalité på fönster & montage och energismarta lösningar & produkter som finns tillgängliga på marknaden idag så ser vi möjligheten för våra kunder att spara 1000-tals kronor per år för att installera rätt fönster & dörrar för att spara energin som används vid uppvärmning. Med rätt isolerade fönster & dörrar så sparar du in pengar som annars försvinner ut. Vi erbjuder svensk kvalité för det svenska klimatet, med kvistfri furu för det välkomnande känslan i just ditt hem och fastighet.

HÖR AV ER TILL OSS

Vi erbjuder Kostnadsfritt Hembesök i hela Skåne. Kostnadsfri rådgivning och offert för just ditt projekt.

Kontakta oss med dina frågor och funderingar.
Stålbergs Fönster & Montage AB gör ditt fönster & dörrbyte smidigt & enkelt. Det ska inte vara jobbigt att byta ut det gamla mot det nya. Det ska vara effektivt & med högsta kvalité så det håller för framtiden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen